İş Modern Ambarlı projesinde örnek işyeri açıldı!
Sinpaş 45. yılında sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırmaya devam ediyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümleri sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılamak üzere tasarlanan İş Modern Ambarlı projesi daha önce yapılmamış bir uygulamaya imza atarak Örnek İş Yeri’ni ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Dikkat çeken uygulama ile projede yer sahibi olmak isteyenler alacakları ünitenin tavan yüksekliği, aks aralıkları gibi mimari özelliklerini ve birçok ayrıntıyı birebir yerinde görerek fikir sahibi olabiliyorlar.

Kusursuz altyapı
İş akışını kolaylaştıracak ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje, çeşitli sektörlerden talep görürken, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılıyor. Her yönüyle iş odaklı, geniş ölçekli ve 7 gün 24 saat çalışma imkanı sunan bir iş yerine sahip olmak isteyenler, iş yerinde rahatlık arayanlar ve iş yükünü azaltmak isteyenler, hayal ettikleri kusursuz işyerine İş Modern Ambarlı ile kavuşuyor.

Depo-atölye-lojistik-show room kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan İŞ MODERN AMBARLI, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi birçok değişik sektörde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor.

Şekillenebilen esnek üniteler
İŞ MODERN AMBARLI, esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümü sunuyor. Yaklaşık 250 m²’den 12.000 m²’ye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu İŞ MODERN AMBARLI, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor. Metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avlulara sahip olmasıyla fark yaratıyor.

Düzenli trafik akışı, kolay sevkiyat ve yüksek enerji
İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İŞ MODERN AMBARLI’da, TIR’lar her kata çıkabiliyor ve işyerlerinin önüne yanaşabiliyor. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları firmaların iş akışlarını kolaylaştırıyor. Metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik işlerin kesintisiz bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

Avantajlı lokasyon
Sinpaş İŞ MODERN AMBARLI tüm artılarının yanında merkezi bir konuma ve ulaşım rahatlığına da sahip. Proje İstanbul’un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı’ya sadece 5 dakika mesafede. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje, 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da her türlü ulaşım için çok avantajlı bir lokasyon.

Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan İŞ MODERN AMBARLI, İstanbul'un iş yaşamına yepyeni bir soluk getirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181