Başakşehir konut projeleri TOKİ!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Başakşehir konut projeleri Toki detaylarını sizler için araştırdık.

50 bin konut kapsamında Başakşehir Ayazma, Başakşehir Hoşdere ve Başakşehir Kayabaşı projesi inşa edilecek. İşte 50 bin konut kapsamında Başakşehir konut projeleri Toki detayları;
- Başakşehir Ayazma Toki 2019 kura tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi. Başakşehir Ayazma Toki 2019 detayları için tıklayınız.
- Başakşehir Hoşdere Toki 2019 kura tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi. Başakşehir Hoşdere Toki 2019 detayları için tıklayınız.
- Başakşehir Kayabaşı Toki 2019 kura tarihi 26-27 Haziran olarak belirlendi. Başakşehir Kayaşehir Toki 2019 detayları için tıklayınız.

Ayrıca diğer Başakşehir toplu konut projeleri Toki projeleri şu şekilde;

Ayazma Toki
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Ayazma Mahallesi 1336 Ada 13 Parsel ve 1379 Ada 1 Parsel'de inşa edilecek olan Ayazma Toki projeleri 377 adet konuttan oluşacak. İnşaat çalışması henüz başlamayan proje ihaleyi kazanan Biser İnş. Müh. Gıda Tek. Pet. Oto. Tur. Ve Tic. San. Ltd. Şti. & İskender BÜBER İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek.

Kayaşehir Toki
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayaşehir 22. Bölge Gecekondu Önleme Bölgesi'nde inşa edilecek olan Kayaşehir Toki projesi 862 konut, kapalı otopark ve 2 ticaret merkezinden oluşacak. İnşaat çalışmaları yüzde 14 oranında tamamlanan proje ihalesini kazanan İntek Konut İnş. A.Ş. tarafından inşa ediliyor.

Kayabaşı Toki
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı 919 ada 6 parsel 4.Etap 1. Bölge'de inşa edilen Kayabaşı Toki projesi 435 konut ve 29 dükkandan oluşacak. İnşaat çalışmaları yüzde 97 oranında tamamlanan proje ihalesini kazanan Seç Yapı İnş. Enerji. Tur. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor.

İstanbul Kayabaşı TOKİ
İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı 918/2, 918/3, 918/4, 919/1, 919/2 Ada Parsellerde yer alan İstanbul Kayabaşı TOKİ projesi 448 konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet dükkan ve 1 adet camiden meydana gelecek. Yüzde 98 oranında tamamlanan proje ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnş. Turz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. & Aydur İnş. Taah. Tic. Ve San. Turz. Taş. Hiz. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir konut projeleri Toki detaylarını sizler için derledik. Toki başakşehir 2019 projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181