İstanbul Kayaşehir TOKİ'de fiyatlar 160 Bin TL'den başlıyor!
TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de inşa ettiği konutlar, bugünden itibaren başvuruya açılıyor. Dairelerin fiyatı 160 bin TL'den başlıyor.

KAYAŞEHİR'DE BAŞVURU GÜNÜ 
TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de inşa ettiği konutlara başvurular bugün başlıyor. TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de yatay mimari ve mahalle konseptiyle orta gelirli vatandaşlar için satışa sunulan 605 yeni konut için başvuruların bugün başlayacağını duyurdu. Açıklamada görüşlerine yer verilen TOKİ Başkanı Ergün Turan, en düşük satış fiyatı 160 bin TL ve en düşük taksit tutarı 667 TL olan 605 konut için başvuruların yarın itibarıyla başlayacağını kaydederek, konut sahibi olmak isteyen vatandaşların en geç 11 Nisan tarihine kadar başvurularını yapmaları gerektiğini belirtti.

KİRA ÖDER GİBİ
Vatandaşların en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla ülkemizin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kurup, onlarca konut projesini hayata geçirdiklerini vurgulayan Turan, 'Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmakür. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini istiyoruz" dedi.

KURALAR 25 NİSAN"DA
Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların müracaatlarım 11 Nisan tarihine kadar ilgili kamu bankasına yapması gerektiği vurgulayan Turan, "Başvuruların tamamlanmasından sonra 25 Nisan'da noter huzurunda yapacağımız kura çekimiyle konut sahibi olacak vatandaşlanmız belirlenecek' diye konuştu. Kayaşehir konutlarına başvuranların hiç konut sahibi olmaması ve en az 2 yıldır İstanbul'da ikamet ediyor olması gerekiyor. 

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181