TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişi ne zaman?
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların üretileceği Toki İstanbul 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Toki 100 bin konut kura tarihi açıklandı. Detaylar için tıklayınız.

Toki İstanbul 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Mahalle kültürünün yaşatılacağı toki istanbul kura tarihi 2020 detayları henüz netlik kazanmadı. 2+1 daireler için 500 TL ve 3+1 daireler için 1000 TL başvuru ücretinin ödeneceği İstanbul Toki 100 bin sosyal konut projesi çekiliş tarihleri ilerleyen zamanda belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Başvuruları devam eden ve 15 Ocak 2020 tarihinde sona erecek olan istanbul toki başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek. 2020 yılının ilk çeyreğinde inşaat çalışmalarının başlaması beklenen 100 bin konut başvuruları e devlet üzerinden de yapılabiliyor. Toki 100 bin konut başvuru e devlet detayları için tıklayınız.

Sosyal konut projesi çerçevesinde İstanbul'da toplam 10 bin konut inşa edilecek. İstanbul Toki 100 bin konut projeleri için tıklayınız.

Toki İstanbul 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki istanbul 2020 kuraları ne zaman çekilecek ve toki istanbul 2020 kura çekimi  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181