TOKİ İstanbul başvuru 2018!
TOKİ İstanbul başvuru 2018 listesini sizler için derledik. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyatlı konut üretimine devam ediyor. Türkiye'nin dör bir yanında konut üretimi yapan TOKİ İstanbul projelerinin çalışmalarını da sürdürüyor.

İşte TOKİ İstanbul başvuru 2018 listesi

TOKİ Kayaşehir başvuruları 2 Nisan ile 11 Nisan arasında kabul edilecek. İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen toplam 605 adet konutun kuralı satış yöntemi ile başvuruları toplanacak. Projeye yeterli başvuru geldiği taktirde kura çekilişi yapılacak.

İstanbul Silivri Alipaşa TOKİ projesinin başvuru tarihi henüz netleşmedi. İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 1.Etap  kapsamında inşa edilecek olan 598 adet konutun ihalesi 28 Mart 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul Şile TOKİ evleri kapsamında inşa edilecek konutların başvuru tarihi henüz netleşmedi. İstanbul İli Şile İlçesi 3.Etap kapsamında hayata geçirilecek olan 112 konutun ihalesi ise 2 Nisan 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Silivri Alipaşa TOKİ 2. etap projesinde yer alan konutların başvuru tarihi ilerleyen günlerde netlik kazanacak. İstanbul İli Silivri İlçesi Alipaşa Mahallesi 2 Etap kapsamında inşa edilecek olan 758 adet konutun ihalesi 5 Nisan 2018'de 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Başakşehir TOKİ evleri projesi başvuru tarihi henüz netleşmedi. İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayaşehir 22. Bölge Gecekondu Önleme Bölgesi kapsamında inşa edilecek olan 868 konutun ihalesi de 24 Nisan 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul başvuru 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181