TOKİ İstanbul Kayabaşı'nda 108 konut ve 10 işyerini müzayede ile satacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde toplam 108 konut ve 10 iş yeri açık artırma yöntemi ile müzayedeye çıkacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı müzayedesi 12 Ekim 2017 tarihinde saat 13:30'da yapılacak. TOKİ İstanbul Kayabaşı açık artırmasının yapılacağı yerin adresi; Toki Hizmet Binası Konferans Salonu İSTANBUL ve İnternet bağlantıları 

4+1 nitelikli konutların ve işyerlerinin satışa sunulacağı TOKİ İstanbul Kayabaşı müzayedesi satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından yerine getirilecek.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankanın tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine anılan Banka tarafından belirlenecek Temerküz Şubeler aracılığı ile yürütülecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecek.

TOKİ İstanbul Kayabaşı satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ İstanbul Kayabaşı satış listesi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181