Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde yeni ihale tarihi 9 Mayıs 2019!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde yeni ihale tarihi 9 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2.etap 27003 ada 1 parsel kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işi ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 10 bin 648 metrekare arsa alanına sahip olan Örnekköy kentsel dönüşüm projesi 2. etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi yeni tarihi 9 Mayıs 2019 olarak belirlendi. 

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan örnekköy kentsel dönüşüm 2 etap ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'da yapılacak. Örnekköy kentsel dönüşüm 2. etap ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi şu şekilde; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Encümen Toplantı Odası Kat: 3 No: 309 Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/ İZMİR

1. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; işe ait İdari Şartnamede belirtilen belgeleri ve hazırlayacakları tekliflerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Şehit Fethi Bey Caddesi No:2 Konak/ İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaştırmış olması gerekmektedir. Postada oluşacak gecikmelerden İdare sorumlu değildir.
2. Bu ihaleye gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişimler teklif verebilecektir.
3. Bu işin ihalesine katılmak üzere İstekli kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
4. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz.
5. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilmesine izin verilmemektedir.

Örnekköy kentsel dönüşüm 2. etap ihale detayları için tıklayınız.

Örnekköy kentsel dönüşüm son durum ve izmir örnekköy kentsel dönüşüm ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181