Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap son durum! Şubat 2018
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap son durum Şubat 2018 bilgisi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde 2. etap projesinin ihalesi yapıldı ve ihaleyi Folkart İnşaat kazandı.

11182 ada, 7 parsel ve 11184 ada, 10 parsel üzerinde  “Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı” için gerçekleştirilen Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesini tek başına teklif veren Folkart Yapı Sanayi Ticaret A.Ş. kazandı. 2. etap ihalesini kazanan Folkart Yapı Uzundere kentsel dönüşüm 1. etabında yapımını üstlenmişti.

Folkart Yapı 1. etap kapsamında 11183 ada, 5 parsel ve 11185 ada, 7 parseldeki inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Uzundere kentsel dönüşüm projesi imalat çalışmaları tamamlandıktan sonra, ticaret, ofis ve otel kompleksi, gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark ve yeşil alanlar yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir 6 yıl önce

Merhaba ben bekir izmir büyük şehir belediyesinde çalışıyorum 1994 den beri aynı evde kiracıyım bizimde bir ev sahibi olma imkanımız ola bilirmi peşinat ne kadar vermem lazım ayda ne kadar ödemem lazım

banner182

banner181