2018'de Ontan İnşaat İzmir'e 3 yeni proje inşa edecek!
Gayrimenkul geliştirme ve taahhüt alanında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, 2018 yılında İzmir'e odaklanacak. Ege Bölgesi'nde yatırımlara devam ettiklerini belirten Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Onur Öktem, İzmir'de üç projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Öktem, iki projenin Çınarlı bölgesinde, diğer projenin de Bornova'da planlandığım söyledi. 2019 ve 2020 yıllarında gayrimenkul geliştirme konusunda yurtdışına açılmak istediklerini bildiren Öktem, "Yurtdışında çeşitli taahhüt işleri gerçekleştirdik. Hedefimiz iki yıl içinde yurtdışında gayrimenkul projelerini de hayata geçirmek. Bugüne kadar 250 bin metrekare inşaat alanında, yaklaşık 2 bin bağımsız bölüme sahip 15 farklı gayrimenkul projesi gerçekleştirdik" dedi.

İzmir'in gayrimenkul sektöründe öne çıkmaya başladığını vurgulayan Onur Öktem, "Dolayısıyla 2018 hedeflerimizi revize ettik. Yurtdışına ve diğer bölgelere yönelik hedeflerimizi 2019 planlarımıza aktardık" dedi. Ontan İnşaatı, öğrencilik dönemlerinde Ontan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Akçınar ile birlikte kurduklarını ifade eden Öktem, "2006'da global bir şirket olma hedefiyle yola çıktık. İlerleyen süreçte firmamıza kurumsal bir kimlik kazandırdık. 2006'da İnşaat Mühendisliği bölümünü okuduğumuz için oluşumu inşaat sektöründe başlattık. Hem gayrimenkul geliştirme hem taahhüt sektöründe faaliyet gösteriyoruz" dedi.

"Global bir marka olmayı hedefliyoruz"
Yurt genelinde bilinen bir marka haline gelmeyi hedeflediklerini kaydeden Öktem, bunun yanı sıra global bir marka haline gelmek istediklerini dile getirdi. Öktem, "Günümüzde inşaat firmalarının bir çoğu mühendislik kökenli değil. Biz inşaat mühendisi kimliğimizi kullanarak, daha kapsamlı nitelikli projeler yapmaya çalışıyoruz. Toplum için yararlı projeler üretmeyi misyon olarak belirledik. Yurtdışıyla ilk temasımız 2012 yılında Rusya'da oldu. Bunu Azerbaycan ve Mozambik takip etti. Cezayir'de aktif durumdayız. Bunların yanı sıra farklı ülkelerde de temasımız devam ediyor" diye konuştu. 

Ontan İnşaat'ın gayrimenkul markası olan Modda'nm ilk olarak 2013 yılında Mavişehir'de hayata geçtiğini dile getiren Onur Öktem, "Modda markasını yenilikçi ve dinamik bir yapıda kurguladık. Her Modda'nm bir rengi, her rengin bir mimarisi var. Benzer projeleri aynı renklerle ifade ettik. İlk serimiz olan Modda Kırmızısı Ontan, farklı mimari ve yaşam alanlarını içeren projelerimizi ifade ediyor. Buna örnek olarak bin 50 konutluk planlanan Modda Bulvar'ı verebiliriz. Modda'nm Yeşili serimiz ise ekolojik, sürdürebilir yapı sistemlerini barındıran projelerimizi anlatıyor. Bu yıl sonunda tamamlanacak olan Modda Bayraklı bu şekilde tasarlandı" şeklinde konuştu. Modda'nm Grisi'nin ise ofis projeleri için kullandıkları bir kategori olduğunu ifade eden Öktem, bu kategorride ilk projelerini 2018 yılında OfisPark Projesi'yle gerçekleştireceklerini bildirdi.

"2018 yılındaki ilk projenin ismi Modda Körfez olacak"
Öte yandan Modda Mavisi serisinin yazlık bölgeler ve denizle içice olan bölgeleri kategorize ettiğini anlatan Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, "Özellikle Çeşme, Bodrum gibi yerlerde geliştireceğimiz projeleri Modda'nın Mavisi kategorisinde değerlendireceğiz. 2018'de Çınarlı'da başlamak istediğimiz projelerin iki tanesi de denize 100 metre mesafesinde. İlk projenin ismi Modda Körfez olacak, bu projeleri de Modda'nm Mavisi altında tanıtacağız" dedi. Modda'nm Beyazı'nda ise şeffaf ve mimaride estetiğin vurgulandığını dile getiren Öktem, devam eden Modda Suits projesinin de Modda'nm Beyazı kategorisinde olduğunu söyledi.

Dünya Bölge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181