Allway Çiğli projesinde satışlar 45 günde tamamlandı!
Birçok inşaat firmasıyla çözüm ortaklığı yürüttükten sonra, kendi markası Allways'le sektöre hızlı bir giriş yapan Ci Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Cihan Aktaş hedef büyüttü. Çiğli'deki Allways projesinde satışı 45 günde tamamladıklarını vurgulayan Aktaş, "Bunun en, büyük nedeni başta büyük bir analiz yapmış olmamız, öncelikle bölgenin gerçek ihtiyacının ne olduğunu tespit ettik. İki ay içinde satma hedefi koyduk ve 45 günde 132 daire sattık" dedi. Satışlarm hızlı olmasının en önemli sebebini, doğru proje ve hızlı teslim tarihi olarak açıklayan Aktaş, "Günlerce üzerinde düşünüp doğru bir çıkış yaptık. Sağlam bir projeyle ve doğru tasarıma ek olarak doğru 'reklam stratejisiyle ilk üç günde 47 dâirş sattık ve 45 günde bu rakam 132'ye çıktı. 1+0 dairelerin başlangıç rakamı 149 bin lira, 1+1 ise 199 bin liraydı. Bu da insanların dikkatini çekmemizi sağladı. Arsanın kendi arsamız olması da avantajdı" dedi.

GÜÇLÜ MARKALARLA ÇARŞI
Çiğli Allways projesinin 1. etabIna yaklaşık 50 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Aktaş, şöyle devam etti: "2. etapta konut sayısını artıracağız ve buradaki yaürmumız 100 milyon lira civarında bir yatırıma dönüşmüş olacak. Park 41.4'üh büyük ortağı olarak hayata geçirdiğimiz çarşı projemizi Allways'te devam ettirerek, büyük zincirlerden ve İzmir'in güçlü yerel markalarından oluşan bir çarşı kuracağız. Kapalı havuz, spor salonu, sauna, çalışma ve misafir odaları gibi hizmetler de sunulacak." Projenin Katip Çelebi Üniversitesi'nin tam karşısında yer aldığını söyleyen Aktaş, öğrenci ailelerini de düşündüklerini anlatarak şöyle dedi: "1+1 dairelerde kalanların aileleri geldiğinde, ücretsiz misafir odalarında kalabilecek ve çalışma odalarmda ücretsiz internet imkanı sağlanacak. Burada 2. Ana Jet Üssü ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi de var. Burada çalışanların da bu imkanlara ihtiyacı var. Projeyi, küçük dairelerde yaşamanm dezavantajlarını kaldırmaya yönelik geliştirdik."

ÇİĞLİ KÂRLI BİR BÖLGE
Aktaş, bu yıl içinde Mavişehir'de kendi geliştirdikleri arsada yine 'Allways' markası ile projeye başlayacağını belirtti. İzmir'in gelişimine de dikkat çeken Aktaş, Çiğli'nin lokasyon olarak çok doğru ve karlı bir yer olduğunu söyledi. Aktaş, "Yapılması planlanan Körfez Köprüsü ve tamvay projesi de bölgenin değerlenmesini sağlayacak önemli bir unsur" dedi.

YENİ BİR MAVİŞEHİR DOĞUYOR
Narlıdere-Çiğli hattında yapılması planlanan tüp geçitle daha da değer kazanacak bölgede köprü ayağından 75 dönüm yer satın aldıklarını belirten Ci Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, "Bu alanda veni bir arsa geliştiriyoruz. Bugün ilgi kuzey aksına kaydı. Bölgede yeni bir Mavışehır doğacak. Ulusal çaplı birçok firma da burada arsa satın alıyor" diye konuştu. Yurf içinde ve dışında inşaat projelen yapmaya devam edeceklerini ekleyen Aktaş, Türkiye'de üç tane bulunan sosis zarı fabrikalarından biri ile üretimi sürdürdüklerini, grup şirketine ait Azerbaycan Gence'de bir deri fabrikası bulunduğunu söyledi. Cihan Aktaş, Park 414 çarşı ve birden fazla franchaıse restoran-pub-cafe zincirinin de grup şirketinin çatısı altında yer aldığını belirtti.

Posta İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181