Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi!
2 blokta toplam 274 adet konut, 33 adet dükkandan oluşan Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

Avcılar İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi bilgisi belli oldu. Avcılar Port Bayraklı teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı şu şekilde; Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi 36 ay sonrası olarak planlanıyor. 2022 yılı içerisinde konutların inşaatının bitirilmesi ve bu tarihten itibaren oturuma açılması öngörülüyor.

7 katlı blokların yer alacağı Avcılar İnşaat Port Bayraklı projesinde 206 adet 2+1, 52 adet 3+1, 13 adet 4+1 daire yer alacak. İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükselecek olan Avcılar Port Bayraklı projesi Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor. 54.591.041 TL toplam maliyete sahip olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesi içerisinde 1228 kişinin yaşayacağı öngörülüyor.  

10.409,11 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılacak olan projede toplam inşaat alanı 50 bin metrekare.  Konumu ile dikkat çeken projede 212 araçlık otopark ve açık havuz imkanı bulunuyor.

Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avcılar Port Bayraklı fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181