İzmir Bayraklı konut projeleri!
Kentsel dönüşüm projelerinin de yer aldığı İzmir Bayraklı konut projeleri listesini sizler için derledik. Konut üretiminin hızla devam ettiği İzmir Bayraklı konut projeleri satışları devam ediyor. İşte İzmir Bayraklı konut projeleri

Biva Tower projesi
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Biva Tower projesi 32 katlı olarak yükseliyor. Toplam 96 dairenin planlandığı ​Biva Tower projesinde ayrıca 8 ticari ünite alanı bulunuyor. Biva Tower projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

MyWay Bayraklı Kule
20 bin metrekara alan üzerinde inşa edilecek olan MyWay Bayraklı Kule projesi 8 kattan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı MyWay Bayraklı Kule projesinde 140 adet rezidans bulunuyor. MyWay Bayraklı Kule nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Modda Suites
Alt katlarında ofis ve mağazaların bulunacağı ​Modda Suites projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 7 katlı tek blok olarak inşa edilecek olan Modda Suites projesi 72 adet konuttan oluşacak. Modda Suites teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Viltur Villa Saray projesi
438 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkanın yer aldığı Viltur Villa Saray projesi toplamda 15 kattan oluşacak. 22 bin 540 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinin ilk kulesinde konut ve ofis, ikinci kulesinde ise sadece ofis bulunacak. Viltur Villa Saray projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Grando Bayraklı
Villaların ve apartman dairelerinin bulunduğu ​Grando Bayraklı projesi 62 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekelerinin bulunduğı Grando Bayraklı projesinde tüm 3+1 , 2+1 ve villalara tapuya tescilli 2 otopark, tüm 1+1 dairelere ise tapuya tescilli 1 otopark veriliyor. Grando Bayraklı daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Bayraklı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181