İzmir Bostanlı konut projeleri!
İzmir Bostanlı konut projeleri listesini sizler için derledik. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yer alan Bostanlı ev projeleri çalışmaları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Eylül 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 207 adetlik konut satışındandan 688 adedi Karşıyaka'da satıldı. Bu kapsamda Karşıyaka Bostanlı satılık ev seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

İşte İzmir Bostanlı konut projeleri listesi;

​Newplus Bostanlı
485 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Newplus Bostanlı projesinde 2+1 daireler brüt 115 metrekare net 90 metrekare ve 3+1 daireler brüt 150 net 123 metrekare olarak tasarlanıyor. Avcı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Newplus Bostanlı projesi 10 daireden oluşacak. Newplus Bostanlı teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Sport Suite İzmir
450 metrekare alan üzerinde inşa edilen Sport Suite İzmir projesinde jakuzi, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu ve tuz odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Sport Suite İzmir projesinde katların her biri bir spor dalını temsil ediyor. Spor temalı olarak tasarlanan Sport Suite İzmir projesinde dairelerin büyüklükleri 53 metrekare ila 323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sport Suite İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Bivalvia Residence Bostanlı
Biva Mimarlık imzası ile 2 blok olarak inşa edilen Bivalvia Residence Bostanlı projesinde yazın açık havuz kışın kapalı havuz, spa, açık spor salonu, havuz cafe, teras, jakuzi, buhar odası, sauna ve dinlenme salonu yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Bivalvia Residence Bostanlı projesi 65 daireden oluşuyor. Bivalvia Residence Bostanlı teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İzmir Bostanlı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181