İzmir Torbalı konut projeleri!
Aralık ayı konut satışında Ankara'dan sonra 3. sırada yer alan İzmir Torbalı konut projeleri listesini sizler için derledik. Aralık 2017'de toplam 551 konutun satıldığı İzmir Torbalı konut projeleri yükselmeye devam ediyoyor. Aralık 2017 TÜİK konut satış rakamlarına göre ilçe bazında 5. sırada yer alan İzmir Torbalı konut projeleri satışlar sürüyoe. İşte İzmir Torbalı konut projeleri

Mahmut Bey Konakları
6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mahmut Bey Konakları projesinde toplam 44 dairenin bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Mahmut Bey Konakları projesinde 2+1 daireler 110 metrekare, 3+1 daireler 158 metrekare ve 4+1 daireler 190 metrekare olarak tasarlanıyor. Mahmut Bey Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lidya Park Evleri
Torbalı'da hayata geçirilen Lidya Park Evleri ​projesi 56 adet konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Lidya Park Evleri'nin detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 2+1 daireler 115 metrekare ve 3+1 daireler ise 135 metrekare büyüklüğe sahip. Lidya Park Evleri teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Avlu Torbalı projesi
237 adet konuttan oluşan Avlu Torbalı projesinde 233 adet ofis bulunuyor. 17 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avlu Torbalı projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 2+1 loft daire seçenekleri bulunuyor. Avlu Torbalı projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Torbalı Garden Liva
Özkon İnşaat imzasıyla Torbalı Garden Liva projesinde fitness, sauna, hamam, kafe, kuaför ve sosyal olanaklar bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks, bahçeli ve villa tipinde konut seçenekleri bulunan Torbalı Garden Liva projesinde dairelerin büyüklükleri 67,26 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor. Torbalı Garden Liva daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Torbalı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181