Ulukent Green Life projesinde 'Bugün al yarın taşın' fırsatı!
İzmir'de Katal İnşaat'ın, Ulukent'teki projesi "GreenLife"ta anahtar teslim töreni yapıldı. 100'ün üzerinde dairenin söz verilen tarihte ev sahiplerine teslim edildiğini belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Şu anda yaklaşık 20 civarında dairemiz var. Krediye uygun satışlarımız devam ediyor. Misafirlerimize uygun kredi olanağı ile 'Bugün al, yarın taşın' diyoruz" dedi.

Alan kazanacak 
Katal İnşaat'ın yeşille iç içe projesi Green Life'ta yaşam başladı... Ulukent'te 8 bin 500 metrekarelik arazi üzerine 4 blok şeklinde tasarlanan GreenLife'ın sakinleri 30 Eylül'de yapılan anahtar teslim töreniyle evlerine kavuştu. Projenin 3+1 konseptli 133 daireden oluştuğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Projemiz hem yatırım yapmak isteyen, hem de ailesiyle huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürmek isteyen misafirlerimiz için çok uygun 100'ün üzerinde dairemizin teslimini yaptık. Kalan dairelerimizin satışları devam ediyor. İzmir'in kuzey hattı her geçen gün biraz daha pirim yapıyor, Green Life'dan daire alan kazanıyor" diye konuştu. 'Green Life' projesi, 5 bin 500 metrekarelik yeşil alan sunuyor. 

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181