Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi!
Konut, hastane ve bakım evinden oluşan Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi belli olmadı.

İzmir'in Menemen ilçesinde konumlandırılan Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi bilgisi netleştiğinde sitemizde yer alacaktır. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede palyatif bakımdan Alzheimer hastalarının bakımına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunulacak. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini bulunduğu projede sağlıklı yaşam evleri ve palyatif bakım birimi yer alıyor.

Yanık Sağlık Grubu imzası ile hayata geçirilen projede tam teşekkürlü bir bölge hastanesi yer alacak. Ayrıca bu hastane tüm kente hizmet edecek. Kapalı havuz, fizik tedavi merkezi ve hobi alanlarının bulunacağı projede Palyatif bakım ekibi, onkologlar, hemşireler, psikiyatristler, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları hastalara 7/24 refakat edecek. Ayrıca hastanede 200 yatak kapasitesi yer alıyor. 

Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yamaç Sağlık Rezidans nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Yamaç Sağlık Rezidans fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181