Yamaç Sağlık Rezidans Menemen'de yükseliyor!
Yanık Sağlık Grubu imzası ile hayata geçirilen Yamaç Sağlık Rezidans İzmir'in Menemen ilçesinde inşa ediliyor.

Konut, hastane ve bakım evinden oluşacak Yamaç Sağlık Rezidans projesinde konutlar 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede sağlıklı yaşam evleri ve palyatif bakım birimi inşa ediliyor. Ayrıca palyatif bakımdan Alzheimer hastalarının bakımına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunulacak. Tam teşekkürlü bir bölge hastanesinin inşa edileceği projede hastane tüm kente hizmet edecek.

200 yatak kapasiteli hastanenin yer alacağı Yamaç Sağlık Rezidans projesinde Palyatif bakım ekibi, onkologlar, hemşireler, psikiyatristler, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları hastalara 7/24 refakat edecek. Kapalı havuz, fizik tedavi merkezi ve hobi alanlarının bulunacağı proje 10 yıl kira garantisi sunuyor.
 
Yamaç Sağlık Rezidans nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi için tıklayınız.
 
Yamaç Sağlık Rezidans fiyat için tıklayınız.
 
Yamaç Sağlık Rezidans iletişim!
Adres: Zeytinlik Mah. 9028/1 Sok. No:20 Menemen/IZMIR
Telefon: 0 232 507 70 70
Web: www.yamacsaglikrezidans.com/

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181