Yücesoy Kuzeyşehir Plus nerede?
30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Yücesoy Kuzeyşehir Plus nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Yücesoy Kuzeyşehir Plus nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İzmir Menemen'de konumlanan proje Atatürk Mahallesi'nde yer alıyor. Ayrıca proje anakkale Otoyolu, Manisa Otoyolu, yapılması planlanan Körfez Köprüsü ve İZBAN gibi ulaşım hatlarına yakın bir konumda yükseliyor. Yücesoy Mühendislik imzası ile inşa edilen projede 396 konut yer alıyor.



62 bin 530 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 121 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin planlandığı projede 7 ile 18 katlı 8 blok yükseliyor. İzmir ilinin Menemen ilçesinde hayata geçirilen Yücesoy Kuzeyşehir projesinde fitness center, kapalı basketbol sahası, tenis kortu, squash alanı, mini golf, koşu ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Yücesoy Kuzeyşehir Plus nerede sorusu ile ilgili gelişmelere ve haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yücesoy Kuzeyşehir projesi ne zaman teslim? Tıklayınız.

Yücesoy Kuzeyşehir projesi fiyat tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181