İzmir TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İzmir TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

İzmir TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun cevabı şu şekilde; Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ İzmir'de konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ'nin tüm satışlarında başvurular TC. Ziraat Bankası ya da T. Halk Bankası şubelerine, satış duyurularında ilan edilen süreler içerisinde yapılabiliyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor.

İzmir Tire 529 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Tire TOKİ Evleri projesinde satışlar 13 Ağustos 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 90 adet alt gelir grubu ve 78 adet orta gelir grubu konutun satışa sunulduğu projede yer alan daireler başvuru önceliğine göre kurasız satışa sunuldu.

İzmir TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Tire TOKİ Evleri alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Tire TOKİ Evleri orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Tire TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181