İzmir TOKİ Evleri başvuru 2018!
İzmir TOKİ Evleri başvuru 2018 listesini sizler için derledik. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen İzmir projeleri için çalışmalar sürüyor. Kentsel dönüşüm projelerinin de yoğunluklu olarak inşa edildiği İzmir ilinde TOKİ tarafından bazı projelerin satışları da devam ediyor.

İşte İzmir TOKİ Evleri başvuru 2018 listesi

-İzmir Tire TOKİ Evleri kapsamında inşa edilen alt gelir grubu için 357 adet daire, orta gelir grubu için ise 172 adet dairenin başvuruları 18 Nisan - 27 Nisan arasında kabul edilecek. Projenin inşaatı devam ediyor.

-İzmir Torbalı Ayrancılar TOKİ projesinde kapsamında inşa edilecek olan 315 adet konutun çalışmaları başladı. Projenin başvuru tarihi ve detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 

-İzmir Çambel TOKİ projesinde yer alacak olan toplam 679 adet konutun inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Projenin başvuru tarihi henüz netleşmedi.

İzmir TOKİ Evleri başvuru 2018 ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozgur oysecann 6 yıl önce

Avatar
ozgur oysecan 6 yıl önce

banner182

banner181