Kars Sarıkamış TOKİ 3. etap ihalesi bugün yapılacak!

Kars İli, Sarıkamış İlçesi, Yeni Mahallesi 3. etap kapsamında inşa edilecek olan Kars Sarıkamış Toki 3. etap projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Kars Sarıkamış Toki 3. etap projesinin ihalesi 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Kars Sarıkamış Toki 3. etap ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kars Sarıkamış Toki evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

202 konuttan oluşacak olan Toki Kars Sarıkamış 2021 projesi kapsamında 8 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Kars Sarıkamış Toki 3. etap ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okan 3 yıl önce

bunun başvuruları ne zaman başlar ?

Avatar
Mercan seçilmiş 3 yıl önce

Temel bu yıl başlıyormu ihale belli oldumu

banner182

banner181