Kayseri Ahi Evran kentsel dönüşüm projesi!
Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri Ahi Evran kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kocasinan Belediyesi’nin ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin yeni yüzü olacak’ diyerek başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yer alan Kayseri Ahi Evran kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Kayseri Kocasinan Ahi Evran Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski konutları yıkarak, yerine daha modern, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha sağlıklı yaşam alanları inşa edecek.

Kocasinan Belediyesi, konutları planlarken sadece bina yapımı değil, bununla birlikte bölgenin ihtiyacı olan sosyal donatıların oluşmasını sağlayacak. Böylelikle ticaret yerleri, oyun alanları, cami, pazar yeri, park, okul gibi bütün ihtiyaçlar kendi içerisinde çözümlenmiş olacak.

Kayseri Ahi Evran kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181