Kayseri Küçükali Mahallesi'nde sosyal konutların temel atma töreni bugün!
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Küçükali Mahallesinde 517 dairelik sosyal konutların temelinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin teşrifleri ile 30 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 16.00'de düzenlenecek tören ile temelinin atılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesinin kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirmede SOSYAL KONUTLARIN büyük payı ve önemi olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç "En önemli unsur mülkiyet ve evdir. SOSYAL KONUTLAR Melikgazi Belediyesinin âdete en önemli hizmetidir. Üstelik sosyal konutlarımız seçeneklidir. 5 ile 10 katlı, asansörlü, kaloriferli gibi seçenekler çok cazip gelmektedir. Mülkünü biranda hazır oturulacak bir veya birkaç daire ile MÜLK değişmenin gerçeği bu projenin temelini oluşturmaktadır. Sonuçta 1994 yılında başlatılan ve bugün bütün hızı ile devam eden modern yapılaşma Melikgazi İlçesinin Referans Belediye olarak anılmasına ve bilinmesine neden olmuş ve sonuçta Kayserimiz kazanmıştır. Bu amaç ile 4100'den fazla sosyal konut yaptırıldığı gibi, TOKi konutlarından da bu amaç ile kullanılmak üzere 268 daire satın alınmıştır. Küçükali Mahallesinde temeli atılacak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamındaki sosyal konutlar 13. bloktan oluşmakta olup 517 daire inşa edilecektir" dedi.

Küçükali mahallesi Şenozan Siteleri arkasında yapımı gerçekleştirilecek olan ve 13 bloktan oluşan 517 dairelik sosyal konutlar ile kentsel dönüşüm için bir çalışmanın daha yerine getirilmiş olacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, temel atma törenine tüm halkımızın davetli olduğunu sözlerine ekledi. 

Kayseri Hakimiyet 2000

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181