Kayseri Ziya Gökalp Kentsel Dönüşüm projesi anahtar teslimleri yakında başlıyor!
Kocasinan Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm projeleriyle mahallelerin çehresi değişmeye devam ediyor. Bu çerçevede Ziyagökalp Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanarak, anahtar teslim aşamasına gelen konutları gezen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dönüşüm çalışmalarının Kocasinan’ı daha da güzelleştireceğini ve yenilikler katacağını vurguladı.

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçti. Önümüzdeki günlerde anahtar teslimi yapılacak olan Ziyagökalp konutlarını kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  yenilenen Kocasinan için büyük bir dönüşüme imza attıklarını belirtti.
Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşümün en önemli çalışmalarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza farklı konu başlıkları adı altında hizmetler sunuyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırırken birçok farklı ve yeni başlığımız var. Bunların en önemlisi ve olmazsa olmazımız kentsel dönüşüm çalışmalarıdır. Kocasinan’ın çehresini değiştirecek, güzelleştirecek ve yenilikler katacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarımız, tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Ziyagökalp’ta yapımı tamamlanmış olan ve hemşehrilerimin huzurlu ve mutlu bir şekilde oturacakları konutların önümüzdeki günlerde anahtar teslimlerini yapacağız. Bundan sonra da yeni etapların yapımıyla devam edecek ve biten konutların da anahtar teslimlerini gerçekleştireceğiz. Hedefimiz, ilçemizde kentsel dönüşüme ihtiyaç olan bölgelerde dönüşüm çalışmalarını yürüterek, Kocasinan’ı baştan aşağı yenilemektir” ifadelerini kullandı. Başkan Çolakbayrakdar, dönüşümün tamamlanmasıyla Kocasinan’ın Kayseri’nin yeni yüzü olacağını sözlerine ekledi.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181