Melikgazi'de 50 adet dönüşüm dairesi 7 Nisan'da satışa çıkıyor!

Melikgazi Belediyesi açık artırma ihale usulü ile mülkiyeti belediyeye ait Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar Mahallelerinde bulunan 50 adet kentsel dönüşüm dairesinin satışını yapacak.

13 ayrı blokta 50 lüks daire…

3+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı ihale hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’miz gelişiyor ve dönüşüyor. Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında yapmış olduğumuz 50 dairemizi satışa sunuyoruz. 50 adet oturmaya hazır modern dairelerimiz yeni imar yönetmeliğine göre inşa edildi. Mülklerin satış ihalesinden elde edilecek gelirler yine Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar Mahallelerine sosyal tesis, okul ve çevre düzenleme hizmeti olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerimiz en düşük 200 bin TL, en yüksek ise 400 bin TL’den satışa sunulacak. Ev almayı düşünen vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmasınlar. İnşallah ihalemizden alacağınız evinizde hemen hiç beklemeden oturabilirsiniz. Baharı yeni evlerinizde karşılayabilirsiniz. Daireleri alacak vatandaşlarımıza evlerinde sağlık ve huzur içinde oturmasını dilerim.” dedi.

İhale 07 Nisan Çarşamba günü saat 13.30'da pandemi şartlarına bağlı olarak yapılacak.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181