Melikgazi Küçükali kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 56 konut teslim edildi!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi’nde Kentsel dönüşüm projesi kapmasında inşa edilen 56 dairelik konutların düzenlenen tören ile anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.
 
Melikgazi Belediyesince yaptırılan 56 dairenin anahtar teslim törenine Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke,meclis üyeleri,daire müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalleli iştirak etti.  

Bu ilkbaharda kendi evlerindeler …
22 ay önce kentsel dönüşüm projesi kapsamında temeli atılan 56 dairenin hak sahiplerine anahtarların teslim edildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Küçükali mahallesinde yer alan plansız ve sağlıksız yapılar için öncelikle Bakanlar Kurulu'ndan karar aldık. Projelendirdik ve mülk sahipleri ile tek tek görüşerek anlaşma sağladık. Mülk sahipleri kendi evlerini kendileri yıktılar ve bugün de anahtarlarını teslim aldılar. Üstelik 22 ay önce plansız, sağlıksız ve her türlü donatımdan eksik evleri şimdi modern, sağlıklı ve her türlü konforu olan dairelere dönüştü. Kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Gördüğünüz gibi bugün de bu çalışmanın sonucu olarak gecekondu sahipleri imarlı, sağlıklı, alt yapısı bulunan sıcacık evlerinde oturabileceklerdir. 2 yıl önce hayaldi ama şimdi gerçek oldu“dedi.
        
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern ve sağlıklı yerleşimi sağlamak amaçlı örnek gösterilen ve adeta piyasa evleri ile yarışan binalar inşa ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşüm projesi uygulanan bölgelerinde konutların tamamlanması sonrası çocuk oyun alanı, basketbol sahası, otopark, dinlenme parkları, yeşil alanların yapılacağını kaydetti.
 
Hayırlı olsun....
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu yılı sıcacık yuvalarında geçirecek olan mülk sahiplerine evlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi. 

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181