Kayseri TOKİ 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kayseri TOKİ 2019 detaylarını sizler için derledik.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Kayseri 2019 çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir konut sahibi TOKİ 2019 projeleri Kayseri detaylarını merak ediyor. İşte Kayseri TOKİ 2019 listesi;

Kayseri Yeşilyurt TOKİ Evleri
Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kayseri Yeşilyurt TOKİ Evleri'nde 709 konutun ihalesi yapıldı. Yeşilyurt TOKİ konutları ile ilgili başvuru yada satış detayları henüz açıklanmadı

Kayseri Tomarza TOKİ Evleri
277 adet konuttan oluşacak olan Kayseri Tomarza TOKİ Evleri projesinin ihalesi 26 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Kayseri İli, Tomarza İlçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde inşa edilecek olan Tomarza TOKİ Evleri ihalesi kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işide yapılacak. Ayrıca TOKİ Kayseri Tomarzaprojesi kapsamında 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi inşa edilecek.

Kayseri TOKİ 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Kayseri TOKİ 2019 başvuruları ne zaman ve Kayseri TOKİ 2019 projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181