Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar ?
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu sorusunun yanıtı belli oldu ve hak sahiplerinin 18 ay boyunca alacağı kira desteği rakamları açıklandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz yıl İstanbul, Ankara ve İzmir için 860 lira olurken, Bursa, Adana, Antalya ve Konya için 810 lira olmuştu. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu ?

İşte 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı

- İstanbul : 960 lira
- Ankara : 960 lira
- İzmir : 960 lira

- Bursa : 905 lira
- Adana : 905 lira
- Antalya : 905 lira
- Konya : 905 lira

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ödemelerinde riskli yapıda ikamet şartı aranıyor. Malik, kiracı ve sınırlı ayni hak sahiplerinden sadece bu şartı sağlayanlara ödeme yapılıyor. Konut/işyeri kiracılarına iki aylık kira yardımı (bulunduğu ilin aylık kira yardımı tutarı baz alınarak) tek seferde verilecek. Konut/işyerinde sınırlı ayni hak sahibi olarak ikamet edenlere beş aylık kira yardımı (bulunduğu ilin aylık kira yardımı tutarı baz alınarak) tek seferde verilecek.​

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar sorusunun yanı sıra kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181