Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu 2019!
Dairesi dönüşüme giren kişilere devlet tarafından verilen kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu 2019 sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu 2019 sorusunun cevabı şu şekilde;
Depreme dayanıksız ve riskli binaların yıkılarak sağlam ve modern yapılara dönüştürüldüğü kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan kişilere kira yardımı yapılıyor. Yapılan bu kira yardımları her yıl yeniden belirleniyor ve ilden ile farklılık gösteriyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 zammı tutarının üst sınırı 1.150 TL olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de ödenecek.

İşte illere göre 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu sorusunun cevabı;

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 şartları detayları için tıklayınız.​

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu 2019 sorusunun cevabını sizler için derledik. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar ve kentsel dönüşüm kira yardımı 2019'da ne kadar olacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181