Park Nilüfer Sitesi’ne Görkemli Final!

Ergünkent İnşaat tarafından 2016 yılında üretimine başlanan ve Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerinin ilki olan Park Nilüfer Sitesi’nde inşaat çalışmaları sona erdi ve kat malikleri evlerine dönmeye başladı. 2012 yılından bu yana kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların sürdüğü Park Nilüfer Sitesi’nde 2016 yılı itibariyle inşaat aşamasına geçilmiş ve ilk kazma vurulmuştu.

17 Ağustos 1999 depreminin ardından ağır hasar alan ve riskli bina olarak ilan edilen Nilüfer Sitesi, 18 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yer almakta olup toplam 6 bloktan oluşuyor. Ayrıca yeşil alan konusunda önemli bir detaya sahip olan projede toplam 14 bin 100 metrakare yeşil alana ayrılmıştır.

PARK NİLÜFER SİTE YÖNETİCİSİ METİN ONAN, “HAYALİMİZ GERÇEK OLDU”
Park Nilüfer Sitesi’ndeki havuzbaşında gerçekleşen ve büyük ilgi gören anahtar teslim töreninde kat maliklerinin yanı sıra Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu ve projenin çözüm ortakları da hazır bulundu.

Kentsel dönüşüm sürecinin ilk gününden yaşananları dile getiren Park Nilüfer Sitesi Yöneticisi Metin Onan, evlerine döndükleri için büyük mutluluk yaşadıklarını ve hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

Onan yaptığı açıklamada; “Bizler yıllar önce evlerimizde korku ile yaşıyorduk. En ufak bir deprem dahi bizler için büyük riskler ve tehlikeler taşıyordu. Hatta bazı bloklarımızdaki komşularımız evlerini boşaltmak zorunda kalmış ve evleri riskli ilan edilmişti. Böylesine zor ve acı günlerin ardından bugünlere ulaşmış olmamız büyük mucize. Bizlere bu mutluluğu yaşatan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

   

ERGÜNKENT İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI EMİN ADANUR, “GURURLU VE MUTLUYUZ”
Park Nilüfer Sitesi'nde daire teslimlerinin başlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, projenin bu aşamaya gelmesinden duydukları mutluluğun kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.  Adanur yaptığı açıklamada; "İlk günden bu yana oldukça zorlu bir süreç yaşadık. Gerek vatandaşlarımıza güvenli ve nitelikli konut üretme isteğimiz gerekse de Bursa'ya değer katacak bir proje kazandırma hayalimiz bizi bugünlere getirdi. Geldiğimiz nokta itibariyle mutluluğu ve gururu bir arada yaşıyoruz. Bizler verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşarken bir yandan da sektörüme nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz diye düşünmekteyiz. Umuyoruz ki Park Nilüfer Sitesi her yönüyle kentimize ve sektörümüze örnek olur" dedi.

 

PARK NİLÜFER’DE EVLERİNE İLK TAŞINANLARA PLAKET VERİLDİ
Kentsel dönüşüm kapsamındaki inşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte evlerine dönmeye başlayan kat maliklerini özel hediyeler veren Ergünkent İnşaat, evlerine ilk taşınan kat maliklerine de özel bir plaket yaptırdı. Plaketlerini alan kat maliklerinin duygularını ifade ettiği gecede duygu dolu anlar yaşandı.
18 bin metrekarelik bir alan üzerinde 6 bloktan oluşan Park Nilüfer Sitesi, merkezi konumu ve yaşam odaklı bir proje olması ile gerek yatırımcılar gerekse de konut alıcıları tarafından büyük ilgi görmeyi başardı. Zengin sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme ve yürüyüş parkları, hamam, sauna ve kafeterya gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

ANAHTAR TESLİM TÖRENİNİN SUNUCUSU ÖZLEM YILDIZ OLDU
12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Anahtar Teslim Töreni ve Tanıtım Etkinliğinin sunucu ekranların sevilen ismi Özlem Yıldız oldu. Kentsel dönüşüm süreci ile ilgili bilgilendirmelerin yanı sıra renkli kişiliği ve keyifli sunumu ile misafirlerin beğenisini kazanan Yıldız, Bursa’yı çok sevdiğini ve sıklıkla geldiğini söyledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÇİFT ÖDÜLLÜ PROJE “PARK NİLÜFER”
2016 yılından düzenlenen Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri'nde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi ödülü kazanan Park Nilüfer projesi, 2017 yılındaki yarışmaya da katılmış ve 2 yıl üst üste aynı kategoride ödül alarak bu alanda da önemli bir başarıya imza atmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181