Kiptaş Beykoz Tokatköy projesi!
Beykoz'da Tokatköy Mahallesi’nde uygulanacak olan Kiptaş Beykoz Tokatköy projesi detayları belli oldu.

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi projede binalar yatay mimari ile tasarlanacak. 63 dönümlük bir alanda konumlandırılacak olan Kiptaş Beykoz Tokatköy projesinde henüz dairelerin tipleri ve büyüklükleri netleşmedi. Beykoz Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle inşa edilecek olan Şehri Sitare Beykoz projede konutlar yüzde 20 kesinti ile yapılacak. 

​Yatay mimariye sahip olacak ve zemin +5 kat olarak planlanan Tokatköy Şehr-i Sitare’nin uygulanmasına yönelik ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti.

Çalışmaların devam ettiği Beykoz Tokatköy Şehri Sitari projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Beykoz kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Kiptaş Beykoz Tokatköy projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 

Hilal MİSİRLİ / Emlak Sayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet semiz 5 yıl önce

daire alman yatiyorum tokat köyden

Avatar
ahmet semiz 5 yıl önce

daire alman yatiyorum tokat köydenk

Avatar
ahmet semiz 5 yıl önce

beykozdan daire ve maltepede
n satin almak istiyorum

banner182

banner181