İzmit Belediyesi Kabaoğlu'nda 537 tapu dağıtacak!
İzmit Belediyesi tarafından Kabaoğlu bölgesinde yapılan şuyulandırmanın ardından hak sahiplerine tapularının dağıtıldığı açıklandı.

Belediyenin Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kabaoğlu Mahallesi’nde 404 hektarlık alanda şuyulandırma yapıldı. Yetkililer, Kabaoğlu Üçtepeler’de 115 hektar, Kabaoğlu Sarıcalar’da 170 hektar, Kabaoğlu merkezde de 119 olmak üzere toplam 404 hektarlık alanda şuyulandırma çalışmasının tamamlandığını belirterek “Kabaoğlu ve Üçtepe’lerde tapuların dağıtımı devam ederken Sarıcalar mevkiini kapsayan 170 hektarlık alandaki şuyulandırma işlemine ait tapular ise hazırlanmaktadır. Bu bölgedeki hak sahiplerine de tapuları en kısa zamanda verilecektir” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri Kabaoğlu bölgesinde 1006 hak sahibine 537 adet tapu dağıtılacağını söylediler.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181