İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşma görüşmeleri sürüyor!
İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleriyle yürütülen uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

13 Mart’ta başlayan uzlaşma görüşmelerinde şimdiye kadar 950 hak sahibinden 769’u ile görüşmeler tamamlandı. Anlaşılan vatandaşlara bölgedeki haklarına karşılık mesken ya da bedel ödemesi yapılıyor.

1479 Konut
İzmit Belediyesi’nin 8. katında oluşturulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde yapılan görüşmelerde hak sahiplerine projeyle ilgili detaylı bilgiler veriliyor. Randevu sistemiyle yapılan görüşmelerin devam ettiğini söyleyen yetkililer “Cedit Mahallesi’nde 5 ada 24 bloktan oluşan 1479 adet daire yapılacak. Dairelerden 501 adeti 3+1, 948 adeti de 2+1 olacak” dediler.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181