Derince'de kentsel dönüşüm sırası Deniz Mahallesi'nde!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret etti

Milletvekili Şeker İle Birlikte

İlçede çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda Başkan Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret etti. Yapılan görüşmede ilk olarak Deniz Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında istişarede bulunuldu.

Kentsel Dönüşüm Projeleri Görüşüldü

Yenikent Mahallesi’nde inşası tamamlanan Araptepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Deniz Mahallesi’nde yapılacak çalışmalar için örnek olduğunu belirten Başkan Aygün, “Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen Bey'i ziyaret ettik. Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve yapımı tamamlanan Araptepe Kentsel Dönüşüm Projesi tapu dağıtımı konuları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Derince Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181