Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkanlar Nisan ayında yatırımcılara açılacak!
İlçemizde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar, yavaş yavaş belirleniyor. Hak sahiplerinin dükkanlarını almasının ardından boş kalan dükkanlar, Nisan ayında bu kez yatırımcılara açılacak

Gölcük'te geçtiğimiz yıllarda yapılan bir toplantıda, ilçemizin üç bölgesinde kentsel dönüşüm yapılacağı açıklanmıştı. Bu iç bölge ise Denizevler, ilçe merkezinde yaklaşık 40 bin metrekarelik alan ve mevcut sanayi sitesi oldu. Sanayi sitesinde yıllardır devam eden sorunların sona erdirilip esnafların daha modern bir yerde hizmet vermelerine olanak sağlamak amacıyla yapılacak olan yeni sanayi sitesi için gerekli kamulaştırmalar tamamlandı ve ilk çalışmalar, geçtiğimiz aylarda başladı. Yeni yapılan sanayi sitesinde dükkanları alacak ilk kişiler mevcut sanayide dükkan sahipleri olanlar, burada bir yıl ve daha fazla süreden bu yana kiracı olan esnaflar ve ilçemizin muhtelif yerlerinde sanayi işleri yapan esnaflar oldu.

İLK ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Yeni yapılan sanayi sitesinde toplamda 400'ü aşkın dükkan bulunuyor. Bu dükkanlardan yarısına yakınına ilgili esnaflar, gerekli evrak ve ücretleri teslim ederek sahip olmak adına ilk adımlarını attı. Dükkanların yapımı ile ilgili olarak ise ilk etap çalışmalarına da geçtiğimiz dönemde başlandı. Ay sonuna kadar, ilçemizde mahalle aralarında çalışanlar için ihaleler yapılacak. Yedek listede olan kişiler de başvurularını tamamlayacak. Nisan ayından sonra ise yeni sanayi sitesinde alıcısı çıkmayan kalan dükkanlar, yatırımcılar için satışa sunulacak. Bu satışlardaki ücretler ise sanayi sitesinin mevcut esnaflarına verilen fiyatlardan daha fazla olacak.

Gölcük Postası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181