Hacıhızır Mahallesi kentsel dönüşüm!
Veral İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Hacıhızır Mahallesi kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Bakanlar Kurulu kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan bildiri ile riskli alan olarak ilan edilen Hacıhızır Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları Veral İnşaat ve Belediye tarafından koordineli bir şekilde yürütülecek. İsminin İzmit Teras olarak belirlendiği Veral İnşaat kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaklaşık 2 bin 400 konut yapılacak.

1350 hissedarın bulunduğu İzmit Hacıhızır kentsel dönüşüm alanında daireler 2+1 ve 3+1 tiplerinde inşa edilecek. 140 bin metrekare alanda inşa edilecek olan İzmir Veral İnşaat projesi Veliahmet ve Hacıhızır mahallelerini kapsıyor. Binalar 8-10 kat arası olacağı proje 4 etapta yapacak.

3 bin 800 adet araç kapasiteli otoparkın inşa edileceği projede yollar yüzde 50 genişletilecek. 13 bin metrekarelik parkların inşa edileceği Kocaeli İzmit Hacıhızır kentsel dönüşüm projesinde bina önlerindeki yeşil alanlar dışında 42 bin metrekare yeşil alan yapılacak.

Hacıhızır Mahallesi kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181