Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede riskli durumdaki 4 katlı binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi. Esentepe Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta bulunan bina sahipleri, binayı kentsel dönüşüme aldı ve riskli binanın yıkımı için gerekli işlemler yapıldı. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri kontrolünde dün 4 katlı bina için yıkım çalışmaları başladı.

YIKIM ÜÇ GÜN SÜRECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçede bulunan binaların yıkım işlemini gerçekleştiren Körfez Belediyesi ekipleri tarafından iki adet iş makinesi yıkıma başlarken, çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, metruk durumda olan binanın yıkım işlemleri sonrasında ortaya çıkacak molozun da hemen kaldırılacağını belirtti.

Körfez Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181