Veral İnşaat kentsel dönüşüm!
1350 hissedarın bulunduğu Veral İnşaat kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Veral İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İzmit Hacıhızır Veliahmet kentsel dönüşüm alanında daireler 2+1 ve 3+1 tiplerinde inşa edilecek. 140 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Veral İnşaat kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaklaşık 2 bin 400 konut yapılacak.

Veral İnşaat ve Belediye tarafından koordineli bir şekilde yürütülecek olan İzmit Veral İnşaat projesi Veliahmet ve Hacıhızır mahallelerini kapsıyor. İsminin İzmit Teras olarak belirlendiği Kocaeli İzmit kentsel dönüşüm projesinde bina önlerindeki yeşil alanlar dışında 42 bin metrekare yeşil alan inşa edilecek.

3 bin 800 adet araç kapasiteli otoparkın inşa edileceği proje 4 etapta yapacak. Binalar 8-10 kat arası olacağı projede yollar yüzde 50 genişletilecek. 13 bin metrekarelik parkların inşa edileceği projede 600 metrekare olan kaldırım miktarı 24 bin metreye çıkarılacak.

Veral İnşaat kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181