Kent Konut Kocaeli yeni projeleri!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştirakı olan Kent Konut Kocaeli yeni projeleri listesini sizler için araştırdık. Kamu kurumu olan Kent Konut projeleri inşaatı hızla devam ediyor. Kent Konut, tarihsel dokuyu koruyarak, şehrin eskiyen yüzünü yenilemeyi hedefliyor. İşte Kent Konut Kocaeli yeni projeleri

Kent Konut imzası taşıyan Tuana Evleri projesi toplam 3 etaptan oluşuyor. Tuana Evleri 1. ve 2. etap kapsamında hayata geçirilen son dairelerin satışı devam ederken yeni proje olan Tuana Evleri 3. etabın da çalışmaları başladı. Kent Konut'un devam eden projeleri arasında yer alan 3. etap kapsamında 33 bin 914 metrekare alan üzerine kurulu 6 blokta toplam 327 adet daire inşa edilecek.

Kent Konut'un bir diğer devam eden projesi iseyine 3 etaptan oluşan Çınarlıkent Konutları projesi oluyor. 2 etabının inşaatı tamamlanan Çınarlıkent Konutları'nın 1. ve 3. etabının çalışmaları halihazırda devam ediyor. Çınarlıkent Konutları 1. etap kapsamında sın kalan dairenin satışı yapılırken 3. etap kapsamında inşa edilen konutların da satışları gerçekleştiriliyor.

Alt gelir grubuna uygun taksit imkanı sunan Kent Konut konut projeleri haricinde Tuana 1. etap kapsamın işyerleri ve Yıldız Konutları içerisinde dükkan ve mağazalar inşa ediyor.

Kent Konut Kocaeli yeni projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlhan yazgan 6 yıl önce

Uygun daire Satış ları başlasımı

banner182

banner181