Sivritepe TOKİ ödemeleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivritepe toki ödemeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Sivritepe toki ödemeleri 2019 detayları şu şekilde;
Başvuru bedeli 1000 TL olan toki Gölcük Sivritepe başvuruları 5 Mart'ta başladı. Kocaeli Gölcük Sivritepe Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Gölcük toki evleri başvuruları 22 Mart 2019'a kadar devam edecek.

284 adet 2+1 alt gelir grubu ve 114 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Kocaeli Gölcük toki ödemeleri 2019 ve başvuruları TC. Ziraat Bankası AŞ. Proje İlindeki Tüm Şubeler tarafından yapılacak. 428 konut için başvuruların toplanacağı Gölcük toki başvuru şartları 2019 kapsamında orta gelir grubu başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.

Peşinat ve Vade Seçenekleri: 2. (En az %40 Engelli Vatandaşlar) ve 4. (Diğer alıcı adayları) Kategoride %12 peşinat bedeli için 180 ay vade, 3. kategoride (Emekli Vatandaşlar) ise %12 peşinat bedeli için 180 ay vade ve %20 peşinat bedeli için 240 ay vade
Taksit Ödeme Başlangıç Tarihi: Konut teslim tarihini takip eden ay
Taksit Ödeme Periyodu: Ayda bir
Borç Bakiyesi Güncelleme Periyodu: Yılda iki kez (altı ayda bir, Ocak –Temmuz)
Güncelleme Oranı: Bir önceki 6 aylık dönemdeki, Memur maaş artış oranı, Yİ-ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olan (Şehit Ailesi Kategorisi hariç)
İlk Dönemsel Artış Tarihi: Konut teslim tarihine göre İDARE’ ce belirlenecektir.

1. Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar seçecekleri peşinat ve vade seçeneği ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir.
2. Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi; faizsiz konut kredisinden faydalanacak hak sahipleri; Tahsis edilen kredi tutarı konut peşinatına sayılacak, bakiye borç kalması durumunda Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hükümleri uygulanacaktır.
3. Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi; faizsiz konut kredisinden faydalanmayacak hak sahipleri; Konutlar, %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli satılacaktır.
4. Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecektir.
5. Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili Banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşulları aşağıda sunulmaktadır.

Kocaeli Gölcük TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Kocaeli Gölcük TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Sivritepe toki ödemeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Kocaeli Gölcük Sivritepe toki ödemeleri 2019 ve gölcük toki ödemeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 5 yıl önce

Merhaba bu dört adet peşinat ve taksit ödemesi görünüyor planda, bu ödemeler hak sahibinin kazandığı daireye goremi, yoksa gruba goremi değişiyor bilgi verir misiniz örneğin zemin kat farklı ikinci kat üç dört kat farklı odememi yapıyor şimdiden teşekkürler

Avatar
Kadri oncel 5 yıl önce

Gölcük sivri tepe odemeler nezaman

Avatar
Kadri oncel 5 yıl önce

Gölcük sivri tepe tokiodemeler nezaman

banner182

banner181