Ziraat Bankası 0,98 konut kredisi!
Sektörü hareketlendirecek olan Ziraat Bankası 0,98 konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık.

Ziraat Bankası 0,98 konut kredisi detayları şu şekilde; Konut kredisi kampanyası yapan Ziraat Bankası konut kredi faizleri oranlarını yüzde 1.78'e düşürdü. Bu kampanyanın yanı sıra Ziraat Bankası ile çalışan inşaat firmalarından alınan konutlarda Ziraat konut kredisi yüzde 0,98'e indirildi.

0,98 konut kredisi detayları şu şekilde;
Ziraat Bankası başlattığı yeni kampanya ile aktif olarak banka ile çalışan inşaat firmalarından konut satın alacak kişilere faiz oranlarını yüzde 0,98'e düşürdü. Bu kapsamda hali hazırda Ziraat Bankası ile çalışan inşaat firmasından alınan konutlarda 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak.

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası ile kişilerin konut alımı kolaylaştırılırken inşaat firmalarının da elinde bulunan konut stoğu eritiminde katkı sağlanacak. Ayrıca konut alımında kullandırılan bu krediler konutun alındığı firmanın Ziraat Bankasına olan kredilerinin geri ödemeleri için sayılacak. Bu kapsamda firmaların mali yükü hafifletilmiş olacak.

Ziraat Bankası 0,98 konut kredisi hesaplama için tıklayınız

Ziraat Bankası 0,98 konut kredisi ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181