84 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri!
Sektörü hareketlendirmek amacıyla 1 Ocak 2018 tarihinde başlatılan 84 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri listesini sizler için araştırdık. 3 ay sürecek olan 84 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. İşte 84 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri

Ebruli Ispartakule
Ebruli Ispartakule projesinde yüzde 10 peşinat 84 ay vade farksız kampanya başladı. 41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ebruli Ispartakule projesinde kapalı yüzme havuzları,hobi odaları, ebru dersleri,  fitness, hamam, sauna, buhar odaları bulunuyor. Ebruli Ispartakule daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Oryapark İstanbul
Oryapark İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Oryataş İnşaat tarafından inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde 1+1'ler brüt 82-92, net 53-62 metrekare, 2+1'ler brüt 156-138, net 91-100 metrekare, 3+1'ler brüt 172-196, net 109-128 metrekare, 4+1'ler brüt 238, net 154 metrekare olarak tasarlandı. Oryapark İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ondörtüç Pendik
Ondörtüç Pendik projesinde 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. İnsay Yapı İmzası taşıyan Ondörtüç Pendik projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler seçenekleri bulunuyor. Ondörtüç Pendik daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
Koordinat Çayyolu'da 84 ay 0 faiz faiz kampanyası başladı. YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Karat 34
Karat 34'te 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari üniteden oluşan ​Karat 34 projesi bünyesinde sauna, hamam, masaj ve buhar odaları, yüzme havuzu, soyunma ve duş odaları bulunuyor. Karat 34 daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Köy projesi 
Köy projesi yeni yıla 84 ay sıfır faiz kampanyası ile girdi. Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile hayata geçirilen Köy projesi Zekeriyaköy’de inşa ediliyor. Köy projesi kampanya detayları için tıklayınız.

Yeniköy Konakları
Yeniköy Konakları'nda 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan Yeniköy Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yeniköy Konakları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.​

Nidapark Kayaşehir
Nidapark Kayaşehir'de 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Nidapark Kayaşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ila 224 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.​

Nidapark Küçükyalı
Nidapark Küçükyalı'da 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari ünitelerin yer aldığı Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1’den 4+1’e uzanan farklı daire alternatifleri yer alacak. Nidapark Küçükyalı teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.​

84 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurten emre 6 yıl önce

Her konuda bilgi gondermenizi bekliyorum .Saygilar

banner182

banner181