Kira garantili konut projeleri!
Konut alacaklar için kira garantili konut projeleri listesini derledik. Yeni konut alacak kişiler projelerdeki kampanyaları, ödeme seçeneklerini, daire fiyatlarını ve evlerin kira garantili olup olmadığını araştırıyor. Bizde bu haberimizde sizler için kira garantisi olan projeleri derledik İşte kira garantili konut projeleri

Babacan Prime
Babacan Prime'da 2 bin TL kira garantisi konut alıcılarına sunuluyor. 1+0 , 1+1 , 2+1 , 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Babacan Prime projesinde daireler 32 ila 100 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlanıyor. Babacan Prime detaylı bilgi için tıklaynız.

Mint Şişli
Mint Şişli projesinde 48 ay boyunca 4 bin 500 TL'ye varan kira garantisi konut alıcılarına sunuluyor. 8 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan proje 4 katlı olarak tasarlanacak. Mint Şişli daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mint E-5 projesi
Mint E-5 projesinde 48 ay boyunca 4 bin TL'ye varan kira garantisi konut alıcılarına sunuluyor. 9 bin 50 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan projede fitness salonundan, misafir odalarına, sinema odasından aktivite odasına kadar bir çok sosyal alan bulunacak. Mint E-5 projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Erguvan Premium Residence
Erguvan Premium Residence'da kira garantisi konut alıcılarına sunuluyor. Kira garantisi 1500 TL olarak 1+1 daireler için geçerli olacak. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekeleri bulunan Erguvan Premium Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 55 ila 158 metrekare arasında değişiyor. Erguvan Premium Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir'
Dap Yapı İzmir'de 1 yıl kira garantisi veriliyor. Yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanan Dap Yapı İzmir 400 milyon lira yatırım bedeline sahip. 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi beklen projede balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Dap Yapı İzmir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kira garantili konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181