Peşinatsız Konut Projeleri! Güncel Liste
İlk kez ev alacaklar ya da yeni bir ev sahibi olmak isteyenler için peşinatsız konut projeleri güncel listesini sizler için aratırdık. Birbiri ardına hayata geçirilen markalı konut projelerinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte Peşinatsız Konut Projeleri! Güncel Liste

Porta Vadi Kağıthane
Porta Vadi Kağıthane'de peşinatsız kampanya başladı. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Porta Vadi Kağıthane projesi 47 bin 460 metrekare satılabilir alan yer alıyor. Porta Vadi Kağıthane kampanya detayları için tıklayınız.

Evim Yüksekdağ
Evim Yüksekdağ projesinde peşinatsız kampanya başladı. Yüksekdağ Yatırım imzası ile 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. Evim Yüksekdağ kampanya detayları için tıklayınız.

Batışehir
Batışehir'de 0 peşinat kampanyası başladı. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari ünitelerden oluşan Batışehir'de yaklaşık 15 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. Batışehir kampanya detayları için tıklayınız.

Toya Next
Stüdyodan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Toya Next projesinde büyüklükleri 39 ile 248 metrekare arasında değişiyor. Toya Next kampanya detayları için tıklayınız.

Skyland İstanbul
2 bloktan oluşan ofis alanlarına sahip olan Skyland İstanbul'da iki farklı rezidans bloğu, teras evler etabı yer alıyor. Skyland İstanbul kampanya detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181