Konya Meram Uluırmak kentsel dönüşüm!
27 hektar alana sahip olan Konya Meram Uluırmak kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

2015 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla “Riskli Alan” ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. 

Merak edilen Konya Meram Uluırmak kentsel dönüşüm son durum bilgisi şu şekilde; 
2. etapta görüşmelerin devam ettiği Uluırmak kentsel dönüşüm projesinde 1. etapta imar planları onaylandı ve 1. etapta yıkımlar tamamlandı. Yıl sonu yer tesliminin yapılacağı Konya Uluırmak kentsel dönüşüm projesinde ilk etapta yaklaşık bin daire bulunuyor. Çalışmalarının hızla devam ettiği projenin ilk etap ihalesi bu yıl içinde yapılacak.

Tarihi Bedesten Çarşısının yanı başında konumlandırılacak olan Uluırmak kentsel dönüşüm projesi Meram kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alıyor. 

Konya Meram Uluırmak kentsel dönüşüm kapsamında detaylı olarak Uluirmak Ali Hoca mahallesi kentsel dönüşüm projesi, Uluirmak saka kentsel dönüşüm ve fahrünnisa kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Uluırmak kentsel dönüşüm alanları haritası için tıklayınız

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emine kesen 5 yıl önce

uluirmak saka daki insanlari meram belediyesi niye kandiyor herdene 8kada imarriniz var 8katli binalat hemen yapilacak diye insanlati niye mafur ediyorlar bu belediye evlerini bu imsanlar yikim var diye famir edemiyorlat cogumun evi yikiliyor ayip tam duzgun bir bilgi vermiyorlar 10 senrdir oyaluyorlar insanlari ayip insanlar ardik yalan bilgi vermeyi birakinda duz hun dogru bilgi verinde insanlar ona gore hareket etsin bu insalarin cogu yasli ayip ya cahiller yaslar diye egleniyormusunz insanlari hep gitiyoryuz yanlis yalan puzduru soz ayip ayip koca beledeye

banner182

banner181