Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Konya!
Konut alımını kolaylaştıracak olan Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Konya detaylarını sizler için araştırdık. Konut alımını kolaylaştımak için başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası konut kredisi kampanya kapsamında yer alan projeler Türkiye'nin dört bir yanında yer alıyor.

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası yapan banka konut kredi faizleri oranlarını yüzde 1.78'e düşürdü. Bu kampanyanın yanı sıra Ziraat Bankası ile çalışan konut firmaları projelerinden alınan dairelerde kredi faiz oranları yüzde 0,98'e indirildi.

İşte Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Konya listesi;
- Temaşehir Konya
- Motto Teras Bahçe
- Motto Residence
- Flora Şehir
- Doğa Şehir
- Konya Prestij Park

Sektörü hareketlendirecek olan kampanya kapsamında hali hazırda aktif olarak banka ile çalışan inşaat firmalarından konut satın alacak kişilere faiz oranlarını yüzde 0,98'e düşürdü. Bu kapsamda hali hazırda Ziraat Bankası ile çalışan inşaat firmasından alınan konutlarda 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak.

Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Konya detaylarını sizler için derledik. Ziraat Bankası konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181