Ankara konut projeleri Keçiören!
Ankara konut projeleri Keçiören listesini sizler için derledik. Şubat 2018'de Ankara'da gerçekleşen 9 bin 686 adetlik konut satışında liderliği bin 654 adet konut satışı ile Keçiören kazandı. Konut satışının hızla devam ettiği ilçe yatırımcıların da ilgi odağı oldu.

İşte Ankara konut projeleri Keçiören listesi

Northland Ankara
Dikey bloklar 4+1 konutlar, yatay bloklarda ise 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Northland Ankara projesinde 3+1 daireler 147 metrekare, 4+1 daireler 192 metrekare, 5+1 daireler 187 metrekare ile 310 metrekare büyüklüğe sahip. Karma proje konseptiyle inşa edilen Northland Ankara'da 313 konut ve 21 cadde dükkanı bulunuyor. Northland Ankara teslim tarihi ve daire fiyatları tıklayınız.

Ankara Portova
8 bin 656 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara Portova projesinin daireleri 165 metrekare büyüklüğe sahip. 2 bloktan oluşan, her blokta 46 dairenin tasarlandığı Ankara Portova projesinin tüm daireleri 4+1 şeklinde planlandı. Ankara Portova projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ned Serrapark
3+1, 4+1 ve dubleks daire seçeneklerinin bulunacağı Ned Serrapark projesi 100 konuttan oluşacak. Keçiören konut projeleri arasında bulunan Ned Serrapark projesinin yaşam alanları arasında; Basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kapalı çocuk yüzme havuzu ve kamelyalar yer alıyor. Ned Serrapark projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Hüma Kule Ankara
4+1 daire tipinin bulunduğu Hüma Kule Ankara projesinde daire büyüklükleri 191 metrekare ile 212 metrekare arasında değişikli gösteriyor. 7 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen Hüma Kule Ankara projesinde açık ve kapalı otopark, oturma alanları, yürüyüş yolu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Hüma Kule Ankara teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Ankara konut projeleri Keçiören ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ/ EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181