İstanbul Şişli yeni konut projeleri!
İstanbul Şişli yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Şişli konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Şişli konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Şişli yeni konut projeleri listesi

​Mint Şişli 
Mint markası taşıyan yeni proje olan Mint Şişli daire seçenekleri tek blokta yükseliyor. 4 katlı olarak tasarlanacak olan projede Mori Kazuyoshi tarafından Japonya’da özel olarak tasarlanmış bir Japon Bahçesi yer alacak. Markalı konut projesi üreticilerinden biri olan Mint imzası taşıyan proje Mint'in 2017 yatırımları arasında yer alıyor. Mint Şişli projesi nerede? Tıklayınız.

​Loca Şişli
Yeşil alanların bulunduğu Loca Şişli projesinde 20 adet 2+1 ve 5 adet 4+1 daire seçeneği bulunuyor. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Loca Şişli projesi yatay mimariyle tasarlanıyor. İstanbul Şişli'de hayata geçirilen Loca Şişli projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi planlanıyor. Loca Şişli projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Şişli yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Şişli yeni inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181