Yeni TOKİ Başkanı Ömer Bulut kimdir?
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan yeni TOKİ Başkanı Ömer Bulut kimdir sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Yeni TOKİ Başkanı Ömer Bulut kimdir?
Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ömer Bulut TOKİ Başkanı görevine vekaleten atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ömer Bulut 1968 yılı Trabzon doğumludur. 1994 ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ömer Bulut, 1995-2001 yılları arasında İller Bankası Erzurum ve Ankara Müdürlüklerinde mühendis olarak görev yaptı.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İdaresi'nde, 2005-2006 yılları arasında Uzmanlık, 2006-2011 yılları arasında Daire Başkanlığı yapan Bulut, Temmuz 2011'den bu yana Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Ömer Bulu halihazırda vekaleten TOKİ yeni başkanı oldu.

Yeni TOKİ Başkanı Ömer Bulut kimdir sorusunun cevabını sizler için derledik. Yeni TOKİ Başkanı kimdir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulsen ulbegi 5 yıl önce

Sayin omer bey ne olur haberlerde dinledim ne olur ben izmirde oturuyorum cok zor durumfayim izmirde toki varmi varsa nerde bana bilgi verirmisiniz esim agir engelli cihaza bagli lutfen ne olursunuz Allah rizasi icin lutfen bana bildirin

Avatar
Gulsen ulbegi 5 yıl önce

Dayin omer bey ben izmirde oturuyorum izmirin neresinde toki var nereye bas vurabilirim esim agir engeli cok zor durumdayim Allah rizasi icin ilgilenirmisiniz cok magdurum

banner182

banner181