Bursa gayrimenkul ödülleri heyecanı başlıyor!
Emlak ve konut sektörünün güçlü markası Emlak Sayfası, ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkul sektörü için "Şehrin Yıldızları" yarışmasını düzenliyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Bursa'daki inşaat ve gayrimenkul projeleri ödüllendirilecek.

 "Şehrin Yıldızları" yarışmasının, jürisi, oylama sistemi ve ödül kategorileri ile sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl yapılması hedefleniyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir heyecan katmayı amaçlayan yarışmada, özellikle "Kentsel Dönüşüm" sürecine de yeni bir boyut katılması amaçlanıyor.

Seçkin ve deneyimli jüri üyeleri ile yola çıkan "Şehrin Yıldızları" yarışmasının kategorileri ve jüri üyeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna tanıtılacak.

Adaylık sürecinden itibaren bir prestij ve ayrıcalık simgesi olacak olan yarışma Bursa gayrimenkul sektörü içinde birbirinden özel ilklerin yaşanacağı bir organizasyon olacak.

EmlakSayfası.com.tr Kurucusu Utku ÇALIŞKAN,"İnşaat sektörüne yeni bir heyecan katmayı amaçlıyoruz"

Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan "Şehrin Yıldızları" gayrimenkul ödülleri hakkında bilgilendirmede bulunan Emlaksayfasi.com.tr Kurucusu ve Organizasyon Komitesi Başkanı Utku Çalışkan, "Bursa'ya değer katan projelerin ödüllendirilmesi için uzun zamandır çalışıyoruz. Bursa gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve yüksek standartların belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu yarışma inşaat sektörü içinde yeni bir heyecan olacaktır" diye konuştu.

Ödül süreci ve yarışma standartlarının uluslararası düzeyde olacağını dile getiren Utku Çalışkan,"Organizasyondaki en ufak detayları bile titizlikle irdeliyoruz. Jüri üyelerinin oluşması aşamasında da konusunda uzman, sektöründe söz sahibi isimleri biraraya getirmeyi amaçladık ve bunu da başardık. Umuyoruz ki her yönüyle Bursa'ya yakışan bir organizasyona imza atacağız" dedi.


Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gonul uretin topçu 8 yıl önce

Tebrikler yakisir size. Harika bir calisma

banner182

banner181